Wordt dit de verrassende nieuwe trainer van Bayern München?

Wordt dit de verrassende nieuwe trainer van Bayern München?
Woensdag 04 april 2018 - 20:42   I  

Momenteel is Jupp Heynckes nog hoofdtrainer bij Bayern München, maar aan het einde van dit seizoen gaat de inmiddels 72-jarige Duitser opnieuw met pensioen. De vraag die rest: wie volgt Heynckes straks op in de Allianz Arena?

De voorbije weken en maanden werden al tal van trainers in verband gebracht met een overstap naar Bayern. Hoffenheim-coach Julian Nagelsmann was de eerste die werd genoemd. De nog steeds maar 30-jarige oefenmeester levert goed werk bij Hoffenheim, maar wil er nog minstens tot het einde van volgend seizoen blijven.

Thomas Tuchel (ex-Borussia Dortmund) werd door Heynckes zelf naar voor geschoven als nieuwe trainer, maar het is goed mogelijk dat de Duitse oefenmeester straks voor een nieuwe uitdaging bij Paris Saint-Germain kiest.

Volgens Bild staan er nog twee trainers op het verlanglijstje van het Bayern-bestuur. Ralph Hasenhüttl, de Oostenrijkse trainer van RB Leipzig, wist de Duitse recordkampioen te charmeren, maar ook Eintracht Frankfurt-trainer Niko Kovac zou een optie zijn. Mocht die laatste het halen, zou dat alleszins een verrassing van formaat zijn.

Poll: Zou Kovac een goede coach zijn voor Bayern München?

TAGS  I  Kovac  I   Frankfurt  I   Bayern München  I   Heynckes  I   Nagelsmann

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024