Liverpool maakt indruk tegen City, Barcelona lijkt al klaar met Roma

Liverpool maakt indruk tegen City, Barcelona lijkt al klaar met Roma
Woensdag 04 april 2018 - 22:39   I  

Ook vanavond stonden weer twee mooie affiches op het programma. Barcelona ontving AS Roma, dat het zonder Radja Nainggolan moest redden. Liverpool kreeg het bezoek van Manchester City, de onbetwiste leider in de Premier League.

Barcelona-AS Roma 4-1

AS Roma wou maar al te graag verrassen in Camp Nou, maar een eenvoudige opdracht werd dat niet. AS Roma liet lange tijd alles dicht en Barcelona was niet indrukwekkend genoeg om de Romeinen uit verband te spelen. Barça kwam wel op voorsprong dankzij een owngoal van kapitein De Rossi.

In de tweede helft kwam Barcelona snel goed weg toen AS Roma een dot van een kans liet liggen, maar nadien kon Barcelona de score wel verdubbelen. Al was het uiteindelijk opnieuw een eigen doelpunt, deze keer van Manolas. Toen Piqué iets later ook nog de 3-0 kon binnentikken leek het helemaal boeken toe voor AS Roma. Maar plots was daar toch Edin Dzeko die de Romeinen hoop gaf, maar die werd iets voor tijd opnieuw de grond ingeboord door Luis Suarez. Barcelona lijkt nu dus al klaar met Roma.

Liverpool - Manchester City 3-0

Liverpool en Manchester City was een duel tussen Salah en De Bruyne, maar ook tussen Klopp en Guardiola. Klopp weet hoe hij de Spanjaard kan kloppen en bewees dat dit seizoen ook al. Liverpool maakte al snel indruk en wie anders dan Salah bracht Liverpool op voorsprong. Iets later knalde Oxlade-Chamberlain de 2-0 tegen de touwen en toen Mane op het halfuur ook nog eens de 3-0 kon binnenkoppen lag City al neer op het canvas. In de tweede helft veranderde het spelbeeld wel, maar het belangrijke uitdoelpunt doelpunt kwam er niet.

Poll: Gaan Barcelona en Liverpool naar de halve finale?

TAGS  I  Liverpool  I   Barcelona  I   Manchester City  I   AS Roma

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024