‘Coucke neemt deze definitieve beslissing over Van Holsbeeck’

‘Coucke neemt deze definitieve beslissing over Van Holsbeeck’
Donderdag 05 april 2018 - 06:18   I  

De voorbije weken en maanden was er heel wat te doen omtrent de toekomst van Herman Van Holsbeeck. Er werd gefluisterd dat de huidige manager de overname van RSC Anderlecht door Marc Coucke niet zou overleven omdat Luc Devroe de rechterhand van Coucke zou blijven. Nu heeft de nieuwe voorzitter de knoop over Van Holsbeeck doorgehakt.

Het Laatste Nieuws weet dat Coucke van plan is om Van Holsbeeck naar de exit te begeleiden. Luc Devroe wordt technisch directeur in de plaats van Van Holsbeeck, en laatstgenoemde heeft daardoor geen toekomst meer bij Anderlecht. Volgens de krant kunnen Coucke en Van Holsbeeck amper door dezelfde deur en onderzoekt Coucke momenteel hoe hij de manager op een elegante manier naar de uitgang kan leiden.

Aanvankelijk werd verwacht dat Van Holsbeeck het huidige seizoen bij Anderlecht zou uitdoen, maar die kans wordt steeds kleiner. In de komende dagen mag er meer duidelijkheid verwacht worden. Eén ding is zeker: lang zal Van Holsbeeck niet meer voor paars-wit werken.

Poll: Is dit een goede beslissing van Coucke?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   KV Oostende  I   Van Holsbeeck  I   Devroe

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024