Krijgt Deschacht nu zelfs contractverlenging van Coucke?

Krijgt Deschacht nu zelfs contractverlenging van Coucke?
Donderdag 05 april 2018 - 10:04   I  

Olivier Deschacht is terug van weggeweest. De 37-jarige verdediger maakt sinds woensdag opnieuw deel uit van de A-kern van Anderlecht. Het is niet uitgesloten dat hij in play-off 1 nog aan spelen toekomt en het is zelfs niet uitgesloten dat Deschacht er straks nog een seizoen bijdoet.

Hein Vanhaezebrouck stuurde Deschacht zes weken geleden omwille van een negatieve houding naar de B-kern, maar herstelde het paars-witte clubicoon nu in ere. Al wil dat niet zeggen dat alles nu peis en vree is tussen Vanhaezebrouck en Deschacht. “Voor zij die denken dat Deschacht en Hein nu goeie vrienden zullen worden: dat is niet zo. Ze zijn wél realistisch genoeg om te beseffen dat ze mekaar nodig hebben. Deschacht om zijn loopbaan positief af te sluiten Hein om zijn positie sterk te houden. Maar een verstandshuwelijk kan ook prima werken, toch?”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Ondanks de moeilijke situatie en het feit dat er iets gebroken is tussen Deschacht en Vanhaezebrouck, is het niet uitgesloten dat de ervaren rot straks toch nog een vervolg breit aan zijn lange carrière. Nu de linkspoot opnieuw deel uitmaakt van de paars-witte A-kern, overweegt Deschacht mogelijk om zijn pensioen uit te stellen. Mocht Deschacht straks bijtekenen bij paars-wit, mag er op zijn minst van een onverwachte ommekeer gesproken worden.

Het is vooral afwachten om te zien wat kersvers voorzitter Marc Coucke van plan is. Het is een publiek geheim dat de Belgische zakenman Deschacht hoog heeft zitten. Ziet Coucke nog een toekomst in Deschacht of volgt er aan het einde van dit seizoen dan toch het afscheid van de man die het meeste wedstrijden ooit in de geschiedenis van Anderlecht achter zijn naam heeft staan? De tijd zal het uitwijzen.

Poll: Verdient Deschacht een contractverlenging?

TAGS  I  Deschacht  I   Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Coucke

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024