'Code rood in Liverpool door blessure Mo Salah'

'Code rood in Liverpool door blessure Mo Salah'
Donderdag 05 april 2018 - 12:09   I  

Liverpool won gisteren met 3-0 tegen Manchester City onder impuls van een ijzersterke voorhoede met Mane, Firminho en Salah. Vooral die laatste is aan een ijzersterk seizoen bezig en maakt veel kans om 'Speler van het Jaar' te worden. Ook gisteren opende hij de score, maar in de tweede helft moest het wel het veld verlaten.

Salah greep naar de lies en gaf het teken aan Jurgen Klopp. De Duitser nam geen risico's een haalde hem ook meteen naar de kant. Op het einde van de wedstrijd kwam Salah wel nog even plaatsnemen op de bank en er kon toen ook een glimlach van af.

Na de wedstrijd leek Klopp te bevestigen dat de blessure inderdaad zou meevallen. De Egyptenaar gaf aan iets te voelen, maar zei wel dat hij zich al beter voelde. “Hij kwam naar de kant om te zeggen dat hij iets voelde”, vertelde Klopp na de wedstrijd volgens HLN. “Dat was voor mij voldoende om hem meteen van het veld te halen. Na de wedstrijd zei hij me dat hij zich goed voelde, maar ik wil toch eerst de resultaten van de onderzoeken afwachten om te zien of hij de terugwedstrijd zal halen.”

Code rood

Dus houden ze in Liverpool toch nog even het hart vast. Als Salah de terugwedstrijd tegen Man City niet haalt zou dat een gigantische aderlating zijn. Dat zei ook Marc Degryse gisteren meteen na de wedstrijd. "Ik kan nog niet zeggen of Liverpool het zal halen, daarvoor wacht ik liever nog even af. Er zal ook veel afhangen van Salah, want als die niet fit geraakt krijg je toch een andere wedstrijd."

Poll: Haalt Salah de terugwedstrijd?

TAGS  I  Liverpool  I   Salah

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024