Nu al erg strenge voorwaarden bekend voor Antwerp-Beerschot Wilrijk

Nu al erg strenge voorwaarden bekend voor Antwerp-Beerschot Wilrijk
Donderdag 05 april 2018 - 12:22   I  

Wellicht de affiche van play-off 2 is de dubbele confrontatie tussen Antwerp en Beerschot Wilrijk. Op 15 april trekt Beerschot Wilrijk naar de Bosuil, op 29 april trekt Antwerp dan naar het Kiel. Twee wedstrijden waar veel voetbalfans van dromen, in het bijzonder de fans van Beerschot Wilrijk en Antwerp zelf. Al zullen die wedstrijden wel gepaard gaan met strenge veiligheidsvoorschriften.

Beerschot Wilrijk heeft via de website laten weten dat de tickets voor de wedstrijd tegen Antwerp beschikbaar. Samen met de clubs en de politie zijn volgende afspraken tot stand gekomen. Zo kunnen fans enkel tickets kopen bij de supportersvereniging en kan de korte verplaatsing enkel met de bus gemaakt worden. Die zullen trouwens begeleid worden door de politie zelf.

Nog geen tickets voor Beerschot Wilrijk-Antwerp

Voor de wedstrijd op 29 april zijn er nog geen tickets te koop. De politie wil eerst de eerste ontmoeting grondig analyseren en daarna eventueel aanpassen indien nodig. Het mag duidelijk zijn dat iedereen op scherp staat voor de Antwerpse derby.

Momenteel zijn er - en dit op vraag van de politie en veiligheidsdiensten - nog geen tickets te koop voor de derby KFCO Beerschot Wilrijk - Antwerp van zondag 29 april op het Kiel. Hiermee wordt gewacht tot na de eerste derby op de Bosuil en de daaropvolgende coördinatievergadering. Dat liet Beerschot Wilrijk zelf weten via haar website.

Poll: Zal die wedstrijd aangenaam zijn om volgen?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I   Antwerp

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024