Vormer na strafschopfase: "Hij pest mij, die ouwe!"

Vormer na strafschopfase:
Donderdag 05 april 2018 - 13:51   I  

Bij Club Brugge alleen maar lachende gezichten deze week. Na de late zege tegen Racing Genk is er heel wat druk van de ketel en dan kan er eens gelachen worden. Deze week liet Club TV Timmy Simons en Ruud Vormer de kranten eens samen doornemen en uiteraard ging het uitgebreid over de strafschop van Lior Refaelov.

Ruud Vormer trapt normaal de strafschoppen bij Club Brugge, maar die belangrijke tegen Racing Genk liet hij toch aan zich voorbijgaan. Timmy Simons heeft er zelf heel wat onhoudbaar binnengeknald in zijn carrière en vond dit het geschikte moment om even te dollen met Vormer.

"Je hebt er eentje gemist en je schiet ze niet meer. Ik heb er ook wel gemist, maar ik trapte die de volgende keer gewoon opnieuw", zei Simons nog plagend tegen Vormer. Die antwoordde: "Misschien doe ik dat volgende keer ook wel. Hij pest mij altijd, die ouwe hier."

Niet durven kijken

Vormer durfde trouwens niet kijken toen Rafa die bal moest trappen. Ook dat vond Timmy Simons wel grappig. "Wat voor een schijtluis ben je toch? Zo een grote klep altijd en dan. Wat kan je eraan veranderen als je met je rug naar de bal staat? Niets toch? Je hebt er zelf al zo vaak gestaan?"

Ook daarop had Vormer een antwoord. "Het was heel spannend ouwe, maar op het laatste moment stond ik er hoor. Toen dacht ik stel dat die er wel uitvalt, dan staat papa er wel om hem binnen te trappen", aldus Vormer.

Poll: Trapt Vormer de volgende strafschop?

TAGS  I  Vormer  I   Simons  I   Club Brugge

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024