'Marc Coucke neemt een voorbeeld aan...Bart Verhaeghe'

'Marc Coucke neemt een voorbeeld aan...Bart Verhaeghe'
Donderdag 05 april 2018 - 14:26   I  

Het is al wat geweest dit seizoen in de Belgische competitie. Trainers en spelers gingen van her naar der en van stabiliteit was er bij weinig clubs sprake dit seizoen. De voetbalwereld is tegenwoordig een wereld geworden van makelaars die vooral denken aan hun eigen agenda. En wie makelaar zegt in België, zegt meteen Mogi Bayat.

Voetbalmakelaar Nenad Petrovic kon in het verleden enkele mooie transfers realiseren, maar geeft er nu de brui aan. Hij kan zich niet meer vinden in de huidige gang van zaken en in een interview met Sport/Voetbalmagazine haalt hij nog eens stevig uit naar Mogi Bayat.

Anderlecht heeft de voorbije seizoenen nauw samengewerkt met de spelersmakelaar, maar daar zal in de toekomst verandernig in komen volgens Petrovic. Coucke is iemand die met alle spelersmakelaars werkt, of althans wil werken. Hoewel de invloed van Bayat momenteel nog groot is, zal die in de toekomst dus gaan afnemen.

Zoals Bart Verhaeghe

"Gelukkig zou alles moeten veranderen met de komst van Marc Coucke. Dat zal een revolutie teweegbrengen in het Belgische voetbal. Het precaire evenwicht met Anderlecht in de hoofdrol zal overhoop gegooid worden. Coucke is zoals Bart Verhaeghe: zij trekken zich niets aan van de naam van de makelaar", aldus Petrovic in Sport/Voetbalmagazine.

"De nieuwe voorzitter van Anderlecht beseft dat de helft van zijn ploeg en zijn trainer toebehoren aan Bayat, en hij wil geen grote clash aangaan. Maar ik ben ervan overtuigd dat zijn komst en die van Luc Devroe de kaarten anders zullen schudden."

Poll: Zal de invloed van Bayat verminderen door de komst van Coucke?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Verhaeghe

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022