Martinez ziet alweer Rode Duivel uitvallen met een blessure

Martinez ziet alweer Rode Duivel uitvallen met een blessure
Donderdag 05 april 2018 - 15:16   I  

Roberto Martinez was gisteren in Camp Nou om het duel tussen Barcelona en As Roma te bekijken. Rode Duivels zag hij niet aan het werk, want Vermaelen bleef op de bank terwijl Radja Nainggolan vanuit de tribune geblesseerd moest toekijken. Nainggolan is lang niet de enige Rode Duivel die in de lappenmand ligt.

Zo sukkelen onder andere Defour en Chadli al een tijdje met een blessure, waardoor ze er tegen Saudi-Arabië ook niet bij waren. Nog een opvallende afwezige was Christian Benteke, die wel fit was maar gewoon werd gepasseerd door Roberto Martinez.

Nu viel ook de spits van Crystal Palace uit met een blessure. De Rode Duivel greep naar de lies en moest de training verlaten. Het is nog niet zeker of hij zaterdag tegen Bournemouth kan spelen. Voor Benteke is het alvast alweer een serieuze domper.

"Weten nog niet hoe ernstig het is"

Trainer Hodgson kwam nadien met een update over de blessure. “Benteke hinkte vandaag van het veld met pijn aan de lies”, legde Hodgson uit volgens HLN. “We weten nog niet hoe ernstig het is. De dokter kon nog geen uitspraak over zijn toestand doen, dus ik kan dat zeker niet. We zullen moeten wachten tot morgenvroeg om te zien hoe het met hem gesteld is.”

Poll: Neemt Martinez een fitte Benteke mee naar het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Benteke  I   Martinez

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024