OFFICIEEL: Dirk Kuyt gaat als coach aan de slag bij deze club

OFFICIEEL: Dirk Kuyt gaat als coach aan de slag bij deze club
Donderdag 05 april 2018 - 20:30   I  

Dirk Kuyt stopte op een hoogtepunt met voetballen. Bij Feyenoord keerde hij terug en speelde hij ook kampioen. Hij had overigens zelf een groot aandeel in die titel. De Nederlandse ex-international heeft tonnen ervaring en die hoopt hij nu te kunnen gebruiken als coach.

De Nederlander was dit seizoen werkzaam als assistent-trainer bij Quick Boys. Hij volgt momenteel de trainerscursus UEFA A. Vanaf volgend seizoen zal Kuyt bij Feyenoord aan de slag gaan, waar hij de U19 onder zijn vleugels zal nemen. Hij zal worden bijgestaan door Cor Adriaanse, de huidige coach van het Rotterdamse talententeam.

"Er waren meerdere opties"

Kuyt staat alvast te popelen om eraan te beginnen. “Dit seizoen heb ik aan de hand van technisch directeur Martin van Geel de club van de andere kant leren kennen. Ik heb me verdiept in de jeugdopleiding, een belangrijke levensader van de club. Ik heb met alle trainers gesproken om hen en hun werkwijze beter te leren kennen. Er waren meerdere opties en bij het coachen van de jongens tot 19 jaar had ik, in samenwerking met Cor Adriaanse, direct het beste gevoel", aldus Kuyt volgens Het Nieuwsblad.

Poll: Zal Kuyt ooit een eerste ploeg coachen?

TAGS  I  Kuyt  I   Feyenoord

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023