OFFICIEEL: Publiekslieveling Beerschot Wilrijk verlaat het Kiel

OFFICIEEL: Publiekslieveling Beerschot Wilrijk verlaat het Kiel
Donderdag 05 april 2018 - 21:11   I  

Beerschot Wilrijk kon net niet promoveren naar 1A, maar toch zouden ze op het Kiel liefst zo snel mogelijk naar de Belgische hoogste klasse promoveren. Dit seizoen waren ze er al dichtbij, dus als ze de ploeg nu kunnen samenhouden en zich gericht kunnen versterken kan Beerschot Wilrijk volgend seizoen een nieuwe poging wagen.

Dat zal dan toch zonder Arjen Swinkels moeten gebeuren. De Nederlander onderhandelde met Beerschot Wilrijk over een nieuw contract, maar ze kwamen er maar niet uit. Beerschot Wilrijk heeft nu laten weten dat het niet verder zal onderhandelen, waardoor Swinkels (einde contract) in de zomer de club gratis kan verlaten.

KFCO Beerschot Wilrijk deed de 33-jarige Nederlandse verdediger onlangs een voorstel voor een verlenging van zijn verbintenis met één seizoen. Beide partijen zaten echter niet op dezelfde golflengte qua duurtijd en condities. Daarop werden de onderhandelingen stopgezet. Dat laat Beerschot Wilrijk weten.

"Mooie jaren"

Ook Swinkels zelf heeft al kort gereageerd op zijn vertrek. "Ik kijk terug op twee mooie seizoenen bij KFCO Beerschot Wilrijk en heb veel respect voor deze club", aldus Swinkels. KV Mechelen toont interesse in de verdediger. Misschien speelt Swinkels volgend seizoen dus wel tegen Beerschot Wilrijk.

Poll: Trekt Swinkels naar KV Mechelen?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I   Swinkels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024