'Tottenham haalt deze vervangers voor Dembélé en Alderweireld'

'Tottenham haalt deze vervangers voor Dembélé en Alderweireld'
Donderdag 05 april 2018 - 22:07   I  

Bij de Spurs spelen met Alderweireld, Dembélé en Vertonghen maar liefst drie Rode Duivels. Toch is de toekomst van Dembélé en Alderweireld erg onzeker. Bij beide spelers zijn de onderhandelingen over een nieuw contract lopende, maar die gaan niet meteen de goede richting uit.

Alderweireld zit bij zijn huidige club Tottenham Hotspur in een complexe situatie. De Rode Duivel wil best wel zijn handtekening onder een contractverlenging zetten, maar zijn looneisen zijn te hoog volgens het bestuur van The Spurs. Daarom willen de Engelsen hun beste verdediger komende zomer verkopen om er op die manier toch nog heel wat geld aan te verdienen.

Dembélé verdient op dit moment tussen de 80.000 en 90.000 euro per week. Veel marge is er niet om te onderhandelen. Hoger dan 100.000 euro bruttoloon zal Tottenham niet laten gaan. De best betaalde spelers bij Tottenham verdienen ook maar 120.000 euro per week. Bovendien twijfelt men bij Tottenham aan Dembélé. De middenvelder is blessuregevoelig en is ook niet meer van de jongste. De Spurs kunnen dus ook beslissen om hem deze zomer te verkopen. Dan vangt het nog geld voor Dembélé en valt een onzekere factor weg. In de zomer van 2019 is Dembélé transfervrij dus er moet wel iets gebeuren. 

Vervangers

Tottenham houdt er toch stilaan rekening mee dat het beide spelers komende zomer ziet vertrekken en daarom hebben ze nu hun pijlen gericht op Bryan Cristante (Atalanta Bergamo) en verdediger Jamaal Lascelles (Newcastle United).

Poll: Denkt u dat beide spelers de club zullen verlaten?

TAGS  I  Tottenham  I   Dembélé  I   Alderweireld

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024