"Daarom zit Anderlecht met de zwakste spelerskern in 20 jaar"

Donderdag 05 april 2018 - 23:10   I  

Het is al wat geweest dit seizoen in de Belgische competitie. Trainers en spelers gingen van her naar der en van stabiliteit was er bij weinig clubs sprake dit seizoen. De voetbalwereld is tegenwoordig een wereld geworden van makelaars die vooral denken aan hun eigen agenda. En wie makelaar zegt in België, zegt meteen Mogi Bayat.

Voetbalmakelaar Nenad Petrovic kon in het verleden enkele mooie transfers realiseren, maar geeft er nu de brui aan. Hij kan zich niet meer vinden in de huidige gang van zaken en in een interview met Sport/Voetbalmagazine haalt hij nog eens stevig uit naar Mogi Bayat.

Volgens hem heeft Bayat Anderlecht eigenlijk gewoon gebruikt om zichzelf te verrijken. Anderlecht haalde zo spelers boven de prijs en ook spelers die eigenlijk niet de kwaliteiten hebben om bij paars-wit te spelen. Uiteindelijk was het vooral Bayat die won. En bleef Anderlecht achter met de zwakste kern in 20 jaar tijd.

"Had Hamdi Harbaoui een kans gekregen om bij Anderlecht te tekenen, mocht hij met een andere makelaar gewerkt hebben dan Bayat? Hij is een heel goede speler, maar niet voor een topclub, zoals Jérémy Perbet, zoals destijds Cédric Roussel. Sven Kums is een vriendelijke jongen, maar 6 miljoen? En nu zit Anderlecht met waarschijnlijk de zwakste ploeg sinds de periode van Gaston Taument en Dan Petersen op het einde van de jaren 90."

Poll: Heeft dit Anderlecht de zwakste kern in 20 jaar?

TAGS  I  Anderlecht  I   Bayat

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024