Kiest Van Holsbeeck verrassend voor deze nieuwe uitdaging?

Kiest Van Holsbeeck verrassend voor deze nieuwe uitdaging?
Vrijdag 06 april 2018 - 06:47   I  

Marc Coucke hoeft Herman Van Holsbeeck niet meer. De nieuwe voorzitter van Anderlecht liet aan de huidige manager weten dat hij zich niet meer op Neerpede moet melden. Momenteel wordt bekeken hoe snel Van Holsbeeck geloosd kan worden, maar wat is de man zelf van plan met zijn toekomst?

In een recent verleden werd Van Holsbeeck al in verband gebracht met een overstap naar Royal Antwerp FC. Paul Gheysens is er voorzitte en zijn rechterhand is Luciano D'Onofrio, iemand waarmee Van Holsbeeck goede contacten onderhoudt. Hij wilde hem in het verleden zelfs nog naar Anderlecht halen. Iets wat niet lukte.

Toch is het maar zeer de vraag of Van Holsbeeck effectief op de Bosuil aan de slag zal gaan. Ook voor een job als voorzitter van de Pro League zou hij niet meteen staan te springen.

Wat Van Holsbeeck dan wel gaat doen? Volgens Het Nieuwsblad zou hij met het idee spelen om zaakwaarnemer te worden en jonge spelertjes te begeleiden. Op die manier zou Van Holsbeeck niet meer voor een club werken, maar mogelijk wel nog steeds met Anderlecht - en tal van andere eersteklassers - in contact komen. 

Poll: Zou Van Holsbeeck een goede zaakwaarnemer zijn?

TAGS  I  Van Holsbeeck  I   Anderlecht  I   Coucke  I   Antwerp

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024