Anderlecht haalt mogelijk absolute smaakmaker weg bij Charleroi

Anderlecht haalt mogelijk absolute smaakmaker weg bij Charleroi
Vrijdag 06 april 2018 - 08:00   I  

RSC Anderlecht gaat vanavond op bezoek bij Sporting Charleroi. Paars-wit hoopt er aan te knopen met een overwinning. De ogen van Marc Coucke en Luc Devroe zullen evenwel niet enkel op de eigen spelers, maar ook op enkele uitblinkers van Charleroi gericht zijn.

Zo is het niet uitgesloten dat Anderlecht in het tussenseizoen aanklopt bij De Zebra’s om er één van de huidige sterkhouders weg te plukken. De naam van Cristian Benavente viel al in het Constant Vanden Stockstadion, maar ook aanvaller Kaveh Rezaei zou een optie zijn voor paars-wit.

Analist Nordin Jbari, ex-speler van onder meer Club Brugge, Anderlecht en AA Gent, is alvast van mening dat een duo Rezaei-Teodorczyk zou kunnen werken. “Hun profielen zijn dusdanig verschillend dat het moeilijk is om hun kwaliteiten te vergelijken”, merkt de ex-spits op in La Capitale. “En net daarom zouden Rezaei en Teodorczyk erg complementair zijn mochten ze in dezelfde ploeg spelen.”

“Teo zou diep in de punt kunnen blijven, terwijl Rezaei rond een nummer 9 zou kunnen bewegen zoals hij dat graag doet. Voor een trainer zou een duo dat bestaat uit deze twee spitsen heel erg interessant zijn”, besluit Jbari.

Poll: Zou Rezaei meekunnen bij Anderlecht?

TAGS  I  Jbari  I   Teodorczyk  I   Anderlecht  I   Charleroi  I   Rezaei

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024