'KV Mechelen haalt eerste stevige versterking binnen'

'KV Mechelen haalt eerste stevige versterking binnen'
Vrijdag 06 april 2018 - 08:15   I  

KV Mechelen degradeerde dan wel naar de Proximus League, toch blijft de club razend ambitieus. Binnenkort wordt er een nieuwe tribune gebouwd Achter de Kazerne, en daarnaast is het bestuur dezer dagen ook bezig met het samenstellen van de kern voor volgend seizoen.

Met het oog op het eerste seizoen in 1B hoopt Mechelen ervaring aan zijn huidige kern toe te voegen. Het gaat daarom vol voor Arjan Swinkels. De 33-jarige centrale verdediger is einde contract bij Beerschot Wilrijk, dat geen moeite meer zal doen om de speler langer aan zich te binden. De club deed Swinkels een voorstel tot verlenging, maar het water tussen beide partijen bleek te diep. Dat meldt Gazet van Antwerpen.

Swinkels is na afloop van dit seizoen bijgevolg vrij om te gaan en staan waar hij wil. Zijn toekomst ligt zo goed als zeker bij KV Mechelen. De Nederlander is alvast in gesprek met de clubleiding van de degradant. Als alles volgens plan verloopt, zal Swinkels héél binnenkort bij Malinwa tekenen. En zo plukt Mechelen meteen een vaste waarde weg bij een ploeg die volgend seizoen een rechtstreekse concurrent zal zijn.

Poll: Zou Swinkels een goede aanwinst zijn voor Mechelen?

TAGS  I  Swinkels  I   Beerschot Wilrijk  I   KV Mechelen

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024