'Nieuwe trainer van Paris Saint-Germain is nu al bekend'

'Nieuwe trainer van Paris Saint-Germain is nu al bekend'
Vrijdag 06 april 2018 - 08:31   I  

Unai Emery is aan zijn laatste maanden bezig als trainer van Paris Saint-Germain. De Spaanse oefenmeester slaagde er vorig seizoen niet in om de kapitaalkrachtige topclub naar de Franse titel te leiden, terwijl PSG onder zijn bewind tot twee maal toe sneuvelde in de kwartfinales van de Champions League. En dat kost je je kop als trainer van PSG.

De voorbije weken en maanden wankelde de stoel van Emery meermaals, maar de Spanjaard bleef zelfs na de Champions League-uitschakeling tegen Real Madrid aan boord als trainer van PSG. Al hebben de bazen van de Franse topclub genoeg gezien: na afloop van dit seizoen krijgt Emery zijn C4.

Diverse trainers werden reeds in verband gebracht met PSG, maar slechts één man zou topkandidaat zijn. Zo weet ESPN dat de Parijse topclub vol voor Thomas Tuchel gaat. De ex-coach van Borussia Dortmund wordt de nieuwe trainer van PSG en moet vanaf volgend seizoen voor successen zorgen.

Tuchel was de voorbije weken ook in beeld bij Bayern München en Chelsea, maar zou meer zin hebben in een avontuur bij PSG. In zijn laatste seizoen bij Borussia Dortmund veroverde hij de beker, maar omwille van een verschil in visie met de club werd Tuchel kort daarna aan de kant geschoven.

Poll: Is Tuchel de juiste coach voor PSG?

TAGS  I  PSG  I   Tuchel  I   Emery

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022