'Preud'homme heeft slecht nieuws voor Standard'

'Preud'homme heeft slecht nieuws voor Standard'
Vrijdag 06 april 2018 - 09:40   I  

Waar is Michel Preud'homme over enkele maanden trainer? Het blijft voorlopig nog even koffiedik kijken, maar toch staat het in de sterren geschreven dat de Luikenaar volgend seizoen hoofdtrainer is bij Standard. Al heeft MPH nu toch ook wat slecht nieuws voor 'De Rouches'.

Enkele dagen geleden lekte uit dat Standard-voorzitter Bruno Venanzi volgende week naar Bordeaux afreist voor een onderhoud met Preud'homme. Venanzi zou er de laatste details bespreken met de gewezen succescoach van Club Brugge, die daarna zijn krabbel onder een overeenkomst bij de Luikse topclub zou zetten.

Al is er een probleem. Preud'homme vertoeft volgende week helemaal niet in Bordeaux. Volgens de Waalse journalist John Baete reist de trainer immers naar Ierland af, waar hij een golftoernooi gaat afwerken. Met andere woorden: de kans is bijzonder klein dat Preud'homme en Venanzi volgende week al rond de tafel gaan zitten.

Exit Sa Pinto

Toch bestaat er geen twijfel over dat Ricardo Sa Pinto straks plaats maakt voor Preud'homme. De Portugees maakte zich, ondanks het bereiken van play-off 1 en de eindzege in de beker, onmogelijk op Sclessin. Daar zit het vreemde gedrag van de trainer uiteraard voor iets tussen.

Poll: Gaat Preud'homme trainer worden van Standard?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard  I   Preud'homme  I   Venanzi  I   Club Brugge

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022