Karel Geraerts kiest voor opvallende nieuwe uitdaging

Karel Geraerts kiest voor opvallende nieuwe uitdaging
Vrijdag 06 april 2018 - 10:00   I  

Karel Geraerts ging aan het begin van dit seizoen aan de slag bij KV Oostende, maar de samenwerking tussen de gewezen middenvelder en de West-Vlaamse club werd er een van korte duur. Eind september werd Geraerts zonder pardon aan de kant geschoven. Nu heeft hij een nieuwe uitdaging beet.

Het Belang van Limburg meldt dat de 36-jarige Geraerts vanaf volgend seizoen bij Patro Eisden aan de slag gaat. "De gewezen Rode Duivel krijgt een rol binnen de vernieuwde sportieve cel en zal een adviserende rol bekleden voor de jeugdwerking", klinkt het in de krant.

Bij Patro, dat in de hoogste amateurklasse van het Belgische voetbal uitkomt, zijn ze ambitieus. Eerder stelde club al Stijn Stijnen aan als hoofdtrainer. Geraerts, een boezemvriend van de gewezen doelman, volgt Stijnen dus naar de club uit Maasmechelen.

Geraerts was gedurende zijn spelerscarrière achtereenvolgens bij Club Brugge, Sporting Lokeren, Standard, opnieuw Club Brugge, OH Leuven en Sporting Charleroi. In 2017 hield hij het voor bekeken als profvoetballer.

Poll: Zal Geraerts het goed doen in zijn nieuwe functie?

TAGS  I  Geraerts  I   Stijnen  I   Patro Eisden  I   Club Brugge  I   Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024