Chelsea vraagt waanzinnige transfersom voor Batshuayi

Chelsea vraagt waanzinnige transfersom voor Batshuayi
Vrijdag 06 april 2018 - 11:24   I   door Redactie

Michy Batshuayi kreeg bij Chelsea weinig speelkansen. Daarom vertrok hij op uitleenbasis naar Borussia Dortmund. De Duitse topclub wil de Rode Duivel graag definitief aantrekken, maar dat wordt mogelijk een probleem. Chelsea vraagt de jackpot.

Naar verluidt willen de Blues - ondanks het feit dat Batsman weinig speelde op Stamford Bridge - liefst 60 miljoen euro voor hem. Dat is uiteraard heel veel geld. Nochtans is Batshuayi wel erg graag in Dortmund.

"Ik had speeltijd nodig om mezelf weer terug te vinden, er waren een hoop mogelijkheden. De deal met Dortmund was eigenlijk heel snel afgerond. Ik zou de volgende dag nog met Chelsea spelen, de wedstrijd ervoor had ik twee keer gescoord en iedereen rekende op mij. Maar opeens liep ik door de stad en zat ik in het vliegtuig”, vertelt Batshuayi aan Onze Mondial.

Droom

"Aan de ene kant was ik blij dat ik kon vertrekken, aangezien ik wist dat ik meer zou gaan spelen. Aan de andere kant had ik net een paar goede wedstrijden gespeeld met Chelsea en de club wilde mij eigenlijk niet laten gaan. Ik heb wel altijd voor Borussia Dortmund willen spelen. Dat vertelde ik al aan journalisten in de tijd dat ik nog voor Standard speelde.”

Poll: Is Batshuayi 60 miljoen euro waard?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024