Teammanager van Moeskroen reageert: "Heel veel haatberichten"

Teammanager van Moeskroen reageert:
Vrijdag 06 april 2018 - 12:00   I   door Redactie

Céline Mawet is een West-Vlaamse, maar wel actief op de marketing- en communicatiedienst van Royal Excel Moeskroen. Ze is er sinds kort ook teammanager. Mawet reageert in de Krant van West-Vlaanderen op de complottheorieën dat Moeskroen zich zou laten omkopen hebben door Eupen op de laatste speeldag van de reguliere competitie.

"Die geruchten zijn vooral in Vlaanderen”, zucht ze. “We doen hard ons best om dat imago te verbeteren, maar het is niet evident. Er staan ondertussen bij ons al veel Belgen op het veld, onze tribunes zitten voller dan vorig seizoen en de goede prestaties van in het seizoensbegin leken ons ook een duwtje in de rug te geven."

"Maar dan was er die slotmatch van de reguliere competitie… We hebben er véél commentaar op gekregen. Veel haatberichten ook. Toch ben ik ervan overtuigd dat er van een complottheorie geen sprake is", aldus Mawet.

"Ik moet trouwens geen voetballer hebben als vriend. Ik wil ze niet allemaal over dezelfde kam scheren, maar voetballers zijn toch niet altijd serieus op het amoureuze vlak en er hangen altijd veel vrouwen rond hen. Ik ben een jaloers type, ik zou het daar erg moeilijk mee hebben. En dit is mijn droomjob, ik wil die daarvoor niet in gevaar brengen.”

Poll: Denkt u dat Moeskroen het spel eerlijk speelde?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Moeskroen  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024