Matz Sels krijgt erg slecht nieuws te horen

Matz Sels krijgt erg slecht nieuws te horen
Vrijdag 06 april 2018 - 14:46   I  

RSC Anderlecht huurt Matz Sels tot het einde van het seizoen van Newcastle United. In het begin van het seizoen was Sels bij paars-wit nog onderdeel van een roulatiesysteem, maar sinds de blessure van Frank Boeckx is hij eerste doelman. Waar Sels volgend seizoen speelt, is evenwel niet duidelijk.

De 26-jarige Antwerpenaar ligt nog tot de zomer van 2021 onder contract bij Newcastle United, maar het is maar de vraag of Sels nog één minuut in actie zal komen voor de Engelse traditieclub. Onze landgenoot ligt niet in de bovenste schuif bij trainer Rafa Benitez en bovendien heeft de Spanjaard andere en betere opties.

Zeker nu gebleken is dat winteraanwinst Martin Dubravka een prima aanwinst is. De Slovaakse doelman kwam in januari over van het Tsjechische Sparta Praag en maakte een goede indruk in de wedstrijden die hij keepte. Newcastle huurt de 29-jarige Dubravka tot het einde van het seizoen, maar wil hem graag definitief aantrekken.

Dubravka naar Newcastle, Sels overbodig

Volgens Sky Sports is ook Dubravka wel te vinden voor een definitieve overgang naar St. James’ Park. Als Newcastle 4,8 miljoen euro ophoest, heeft het de keeper beet. En dat is slecht nieuws voor Sels, die door de komst van Dubravka compleet overbodig zou worden bij de Engelse club.

De entourage van de Rode Duivel zoek alvast naar een oplossing. Een extra jaar Anderlecht is een optie, maar alleen als paars-wit een aankoopoptie bemachtigt of Sels direct kan aankopen. Lukt dat niet, dan zal Sels uiteindelijk bij een andere club belanden.

Poll: Zal Sels ook volgend seizoen bij Anderlecht onder de lat staan?

TAGS  I  Sels  I   Dubravka  I   Newcastle United  I   Anderlecht

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024