'Topspeler dient plots transferverzoek in bij Barcelona'

'Topspeler dient plots transferverzoek in bij Barcelona'
Vrijdag 06 april 2018 - 15:30   I  

FC Barcelona prijkt aan de leiding in de Primera Division en won eerder deze week zijn heenmatch in de kwartfinales van de Champions League tegen AS Roma (4-1). Geen vuiltje aan de lucht in en rond Camp Nou zou je dan denken, maar niets is minder waar...

De Spaanse krant AS weet immers dat André Gomes een transferverzoek heeft ingediend bij Barcelona. De Portugese middenvelder vindt dat hij te weinig aan spelen toekomt bij De Blaugrana en wil in het tussenseizoen andere oorden opzoeken. Door deze nieuwe ontwikkeling lijkt Gomes geen toekomst meer te hebben bij Barça.

Het is niet duidelijk of het bestuur van de Catalaanse topclub nog in de 24-jarige middenvelder gelooft, maar sinds het begin van vorig seizoen slaagde Gomes er alleszins niet om overtuigende prestaties op de mat te leggen. De Portugese international werd in de zomer van 2016 met veel bombarie weggehaald bij Valencia, maar kon in Camp Nou de hoge verwachtingen nooit inlossen.

Verschillende clubs houden de situatie van Gomes in de gaten. Zo zouden Manchester United en Juventus een oogje hebben op de ongelukkige Barcelona-speler. Die twee clubs zouden wél geloven in Gomes.

Poll: Kan André Gomes nog slagen bij Barcelona?

TAGS  I  André Gomes  I   Barcelona  I   Manchester United

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024