‘Woedende Zidane gooit ‘Real Madrid-rat’ er zonder pardon uit’

‘Woedende Zidane gooit ‘Real Madrid-rat’ er zonder pardon uit’
Vrijdag 06 april 2018 - 16:21   I  

Na een moeilijk begin van het seizoen, lijkt Real Madrid er tijdens de tweede helft van deze voetbaljaargang eindelijk écht te staan. ‘De Koninklijke’ verloor amper één van zijn laatste veertien wedstrijden, maar toch is trainer Zinédine Zidane niet helemaal tevreden met de gang van zaken.

Het is de Franse oefenmeester doorheen het seizoen opgevallen dat er één van zijn spelers informatie naar de pers lekt. Het Spaanse medium ABC meldt dat Zidane te weten is gekomen dat zowel de opstelling voor de Clasico tegen FC Barcelona, als die voor de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain gelekt werd.

Zidane is er zeker van dat hij met een rat in de kleedkamer zit, en maakt nu dan ook jacht op de speler die belangrijke informatie naar de pers lekt. Als de Fransman te weten komt wie het lek is, zal de speler in kwestie een zware boete krijgen en komende zomer misschien zelfs verkocht worden. Zidane zal immers niet aarzelen om de rat zonder pardon uit de kleedkamer te gooien.

Het is niet de eerste keer dat ze in de kleedkamer van Real Madrid met een rat zitten. In het verleden claimde José Mourinho nog dat clublegendes als Sergio Ramos en Iker Casillas inside information naar de pers lekten om op die manier hun eigen hachje te redden. Mourinho kon de beschuldigingen nooit hard maken, al vertrok Casillas – toen al op zijn retour – wel naar Porto. Het is maar de vraag of Zidane de huidige rat zal kunnen ontmaskeren.

Poll: Kan Real Madrid de Champions League opnieuw winnen?

TAGS  I  Zidane  I   Real Madrid

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024