OFFICIEEL: Anderlecht haalt Luc Devroe binnen

OFFICIEEL: Anderlecht haalt Luc Devroe binnen
Vrijdag 06 april 2018 - 18:02   I   door Redactie

Luc Devroe is aangesteld als de nieuwe manager van Anderlecht. Hij volgt de ontslagen Herman Van Holsbeeck op. De komst van Devroe hing al lange tijd in de lucht, maar werd nu ook officieel aangekondigd door Anderlecht.

De 52-jarige Devroe komt mee over van KV Oostende. Het was snel duidelijk dat Coucke verder wilde samenwerken met Devroe. Na de overname van Anderlecht door Coucke was dit dus een logische stap.

Devroe deed intussen al wat ervaring op als sportief directeur. Dat was hij eerder immers ook al bij Roeselare en Club Brugge. Zo bouwde hij een reputatie op. Vooral de samenwerking met Coucke verloopt zeer goed. Hij moet nu breken met het vorige beleid.

"Trots"

"Mijn vader nam mij vroeger elk weekend mee naar de vier Brusselse clubs, waardoor ik geregeld in het Astridpark kwam en RSCA met veel respect ben beginnen volgen", legt Devroe zelf uit op de website van de club. "Ik ben dan ook trots om de sportieve cel van de grootste club van het land te mogen leiden."

"Ik ben erg fier op wat ik in het verleden bij Club Brugge, KSV Roeselare en KV Oostende mee verwezenlijkt heb, vooral aangezien we met die twee laatste clubs toch Europees voetbal gehaald hebben. Die ervaring zal ten goede komen aan wat wij hier bij Paars-Wit willen bereiken."

Poll: Vindt u dit een goede zaak?

TAGS  I  Anderlecht  I   Devroe

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024