Devroe pakt uit: Dit wordt het nieuwe transferbeleid bij Anderlecht

Devroe pakt uit: Dit wordt het nieuwe transferbeleid bij Anderlecht
Vrijdag 06 april 2018 - 18:12   I   door Redactie

Luc Devroe werd nu ook officieel aangesteld als de nieuwe sportief directeur van Anderlecht. Op de website van de club laat hij in zijn kaarten kijken. Devroe begint met veel ambitie en grote doelstellingen aan zijn nieuw project. De kern wordt breder én Belgischer.

"We moeten per positie een dubbele bezetting nastreven, liefst met zoveel mogelijk jonge - en als het kan Belgische - spelers", zo vertelt Devroe. "Als we een speler halen, moet die altijd een directe of potentiële meerwaarde kunnen vormen voor de ploeg."

"Ik hecht veel belang aan de scouting, terwijl ook de jeugdopleiding een prioriteit voor ons is en blijft. Op die manier moet de huisstijl van paars-wit bewaard blijven en moeten we onze sportieve doelstellingen halen."

Dat hij kan blijven samenwerken met Marc Coucke vindt Devroe een extra troef. "Het is vanzelfsprekend dat de voorzitter en ik elkaar door en door kennen. Ik weet hij hoe in elkaar zit en omgekeerd. Na al die jaren is er een onverwoestbaar wederzijds respect tussen ons gegroeid."

Poll: Gelooft u in dit nieuwe transferbeleid?

TAGS  I  Anderlecht  I   Devroe  I   shw

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024