Vanhaezebrouck reageert verrassend op berichten over Dury

Vanhaezebrouck reageert verrassend op berichten over Dury
Zaterdag 07 april 2018 - 07:38   I   door Redactie

Anderlecht won gisteren met 1-2 bij Charleroi. De dag werd echter overheerst door het ontslag van Herman Van Holsbeeck en de mogelijke aanstelling van Francky Dury als coach. In de kranten reageert Hein Vanhaezebrouck op die opvallende geruchten. Daaruit blijkt dat hij naar eigen zeggen gewoon verder mag doen.

“In het voetbal zitten soms rare kronkels, hè. Maar ik verwacht toch dat ik mag blijven bij Anderlecht. Dat maak ik toch op uit de gesprekken die ik voer met het nieuwe bestuur", zegt Vanhaezebrouck.

Het dossier rond Herman Van Holsbeeck bewees nochtans dat het snel kan gaan in voetbal. “Dat is een beslissing van de directie. Iedereen wist dat daar een probleem zat, maar ik heb Herman ook nog gehoord. Je mag niet vergeten wat hij voor deze club heeft betekend", aldus Vanhaezebrouck.

"Zijn palmares, de hele spelersgroep die hij heeft samengesteld… Kritiek geven is gemakkelijk, maar er moet respect zijn voor het verleden en je kunt niet zeggen dat Herman Van Holsbeeck het slecht heeft gedaan.”

Poll: Wie verkiest u?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck  I   Dury  I   shw

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024