Wordt Alexandre Boucaut eruit gegooid?

Wordt Alexandre Boucaut eruit gegooid?
Zaterdag 07 april 2018 - 08:15   I   door Redactie

Alexandre Boucaut ging zwaar de mist in tijdens Charleroi-Anderlecht. In de eerste helft floot hij een duidelijke overtreding op Lazar Markovic niet. Wat vooral bijblijft is echter de penalty die hij in de tweede helft toekende aan Anderlecht. Dat was een ingebeelde strafschop.

Volgens Het Laatste Nieuws hoort Boucaut niet thuis in Play-off 1. De ref kan in principe ook gestraft worden voor zo'n grote blunder. Moet hij uit PO1 verdwijnen? Wat de krant betreft, heeft hij daar in ieder geval weinig te zoeken. Wellicht denken veel voetbalfans er ook zo over.

"Boucaut was alweer zijn eigen zelve toen hij onbegrijpelijk een fout op de rand van de zestienmeter op Markovic niet goed inschatte. Boucaut is een play-off 2-scheidsrechter. Met een play-off 2-scheids in play-off 1 heb je rekening te houden met de meest vreemde omwentelingen", aldus HLN. 

"Boucaut floot op het uur een denkbeeldige penalty op Teodorczyk - iedereen in het stadion stond of zat perplex. Waar was de videoref? Teo trok het zich allemaal weinig aan en legde de 1-2 netjes in het hoekje."

Poll: Moet Boucaut teruggezet worden naar Play-off 2?

TAGS  I  Anderlecht  I   Boucaut  I   shw

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024