Onthutsend: 'Dit zei Venanzi over Preud'homme tegen Sa Pinto'

Onthutsend: 'Dit zei Venanzi over Preud'homme tegen Sa Pinto'
Zaterdag 07 april 2018 - 09:00   I   door Fabian Morren

Standard-voorzitter Bruno Venanzi is achter de rug van Ricardo Sa Pinto al een tijdje bezig met de komst van Michel Preud'homme. Dat terwijl je Sa Pinto weinig kunt verwijten. De Portugese coach behaalde bekerwinst én Play-off 1. Venanzi en Preud'homme zijn echter goeie vrienden.

Bovendien is Preud'homme ook een naam die bij de fans een glimlach op het gelaat tovert. Die strijd kan Sa Pinto dus ook niet winnen. Alleen gaat het in de communicatie tussen Venanzi en Sa Pinto er niet bepaald eerlijk aan toe, zo schrijft Het Laatste Nieuws.

"Binnen de club was niet iedereen even gelukkig met de berichtgeving rond de nakende komst van Michel Preud'homme eerder deze week. "Wat een rare situatie, we zitten in play-off 1 en nu dit weer." Die verontwaardiging is niet gespeeld", luidt het in de krant.

"Ook voorzitter Bruno Venanzi was naar verluidt not amused toen uitlekte dat hij volgende week afzakt naar Bordeaux om de deal met MPH helemaal rond te krijgen. En wat meer is: tegenover Sá Pinto blijft de voorzitter voorlopig alles doodleuk ontkennen. Maar de Portugees weet ook hoe laat het is. Al valt dat voorlopig niet te merken in zijn werkijver."

Poll: Moet Venanzi eerlijk zijn tegenover Sa Pinto?

TAGS  I  Standard  I   Venanzi  I   Sa Pinto

donderdag 8 december 2022

woensdag 7 december 2022

dinsdag 6 december 2022