Boskamp hard voor Standard en Anderlecht: "Zo ken ik de club helemaal niet"

Boskamp hard voor Standard en Anderlecht:
Zaterdag 07 april 2018 - 10:00   I   door Redactie

Johan Boskamp haalt in Het Belang van Limburg uit naar Anderlecht én Standard. Bij beide clubs gebeuren er zaken waar de Nederlandse analist niet helemaal achter staat. Boskamp was zowel bij Anderlecht als Standard actief als coach. Al was dat bij die laatste club slechts enkele maanden.

"Waar rook is, is vuur", zegt Boskamp over Standard. "Als iedereen zegt dat Preud'homme de nieuwe trainer wordt, zal dat waarschijnlijk zo zijn. Het is een goede vriend van voorzitter Venanzi. Ik vind de timing van dit alles zeer ongelukkig en van weinig respect getuigen ten opzichte van Sa Pinto. Hij heeft de beker gewonnen en play-off 1 gehaald, maar tegen clubiconen als Preud'homme kan je niet op. Al wordt hij straks kampioen. De mensen gaan in Luik al zwijmelen als ze zijn naam horen vallen.”

Over Anderlecht is hij ook niet te spreken. “Dan zit je nog met al dat gedoe in Anderlecht. Van Holsbeeck, die voor die club toch heel wat heeft betekend, nam nu ontslag en Devroe zit er al een hele tijd te werken. Deschacht mag plots ook weer bij de A-kern trainen. Een beslissing van de spelers, zo blijkt. Dat heb ik echt nog nooit gehoord. Zo ken ik Anderlecht helemaal niet.”

Poll: Bent u akkoord met wat er nu allemaal bij Anderlecht gebeurt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Boskamp  I   Standard

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024