Anderlecht-speler maakt indruk: "Felicitaties van alle ploegmaats"

Anderlecht-speler maakt indruk:
Zaterdag 07 april 2018 - 10:30   I   door Fabian Morren

Er heeft iemand indruk gemaakt tijdens zijn debuut bij Anderlecht. Dan hebben we het uiteraard over de prestatie van Lazar Markovic op het veld van Charleroi. Die was zeer bevredigend te noemen. De felicitaties mocht hij achteraf terecht in ontvangst nemen.

"Markovic heeft de voorbije weken heel hard gewerkt om de conditionele achterstand die hij had weg te werken", zegt assistent-coach Karim Belhocine in HLN. "We wilden iemand die diepgang gaf op de flanken om Charleroi vooral op zijn linkerkant vast te zetten. Lazar heeft die diepgang ook gebracht."

"Zijn assist op het openingsdoelpunt was daar het beste bewijs van. Maar hij heeft ons niet alleen offensief veel bijgebracht. Ook defensief deed hij zijn werk, zelfs meer dan van hem verwacht werd. Na de match kreeg hij felicitaties van alle spelers, het bewijs dat hij ten dienste van het collectief heeft gevoetbald."

Ook coach Hein Vanhaezebrouck is tevreden. "Ik vond hem goed. Hij heeft zelfs meer gebracht dan we verwacht hadden, want hij werkte keihard tot de laatste minuut - fenomenaal. Markovic is het pluspunt van vandaag, hij heeft punten gescoord. Lazar heeft kwaliteit, snelheid, scorend vermogen en dus ook werkkracht, wat vaak op training ontbreekt."

Poll: Positief verrast door de prestatie van Markovic?

TAGS  I  Anderlecht  I   Markovic

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022