'Dit bedrag moet Standard aan Club Brugge betalen als het Preud'homme wil'

'Dit bedrag moet Standard aan Club Brugge betalen als het Preud'homme wil'
Zaterdag 07 april 2018 - 12:15   I  

Maakt Michel Preud'homme volgend seizoen een straffe comeback in de Jupiler Pro League? Het ziet er steeds meer naar uit. Standard-voorzitter Bruno Venanzi wil de Luikenaar als opvolger van de excentrieke Ricardo Sa Pinto, maar moet eerst nog onderhandelen met Club Brugge.

Preud'homme ligt immers nog steeds onder contract in het Jan Breydelstadion. Geïnteresseerde clubs moeten dan ook eerst met Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert gaan praten alvorens ze Preud'homme kunnen aanstellen als nieuwe trainer. Niet dat ze bij blauw-zwart moeilijk gaan doen. Ze zijn bereid om Preud'homme te laten gaan.

De voorbije weken was er nogal wat onduidelijkheid omtrent de afkoopsom in het contract van Preud'homme. Die werd vastgelegd op 1 miljoen euro, maar Standard zou de Luikenaar voor 500.000 euro kunnen strikken. Dat kwamen Club en Standard overeen tijdens de onderhandelingen over de transfer van Alexander Scholz. Als Standard het gevraagde bedrag overmaakt op de bankrekening van Club Brugge, staat niets een overstap nog in de weg.

Poll: Is dit een correct bedrag?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge

zaterdag 26 november 2022

vrijdag 25 november 2022

donderdag 24 november 2022