Guardiola doet vlak voor derby straffe onthulling over Pogba

Guardiola doet vlak voor derby straffe onthulling over Pogba
Zaterdag 07 april 2018 - 12:58   I  

Zaterdagavond staat de 'Manchester Derby' tussen Manchester United en Manchester City op het programma. City kan mits een overwinning tegen zijn stadsgenoot kampioen worden, bij United zullen ze alles in het werk stellen om het titelfeest van Kevin De Bruyne en co uit te stellen.

In aanloop naar de kraker gooide City-trainer Pep Guardiola alvast wat olie op het vuur. Zo deed hij een straffe onthulling over Paul Pogba en diens zaakwaarnemer Mino Raiola. Die Raiola noemde Guardiola onlangs nog een laffe hond, maar de reactie van de succestrainer is er eentje die kan tellen.

“Ik zal hem van antwoord dienen. Ik weet niet waarom ik een lafaard ben. Ik zou niet weten waarom ik zo’n slecht mens ben. Ik heb nooit met Raiola gesproken. Ik vraag me dan ook af op wat zijn mening over mij is gebaseerd. Misschien heeft hij Ibrahimovic hem enkele zaken over me verteld?"

Mkhitaryan & Pogba

Waarna er een straffe onthulling volgde. “Twee maanden geleden bood Raiola ons nog Henrikh Mkhitaryan en Paul Pogba aan. Hij wilde hen naar Manchester City loodsen. Waarom? Waarom die aanbieding? Wilde hij hen écht naar City brengen? Ik weet het niet. Die vergelijking met een laffe hond? Die vind ik niet eens zo slecht. Ik vind dat Raiola een beetje meer respect moet hebben voor honden.”

Kort na de uitlatingen van Guardiola postte Pogba een foto op de sociale media met zijn hand achter het oor en het bijschrift 'Say what?'. De Fransman was blijkbaar erg verrast door de uitlatingen.

Poll: Geloof jij deze uitlatingen van Guardiola?

TAGS  I  Pogba  I   Manchester United  I   Guardiola  I   Manchester City  I   Mourinho  I   Raiola  I   Mkhitaryan

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022