De Boeck heeft slecht nieuws voor Club Brugge en Standard

De Boeck heeft slecht nieuws voor Club Brugge en Standard
Zaterdag 07 april 2018 - 14:12   I  

Club Brugge en Standard hadden onlangs hun oog laten vallen op één en dezelfde speler. Een speler van KV Kortrijk: Youcef Attal. Toch is het niet helemaal duidelijk of de Belgische topclubs het jonge talent kunnen weghalen in het Guldensporenstadion.

Kortrijk huurt de 21-jarige rechterflankspeler tot het einde van het seizoen van de Algerijnse club AC Paradou en beschikt eveneens over een optie om Attal definitief aan te werven. Onder De Boeck kwam de speler echter nog niet al te veel aan spelen toe en was het niet zeker of Kortrijk de optie zou lichten.

Iets wat als muziek in de oren van Club Brugge en Standard klonk. Beide ploegen waren best gecharmeerd door Attal. Bij het bestuur van KVK wisten ze niet goed wat te doen, maar nu zou trainer Glen De Boeck toch ook wel wat zien in Attal.

Hij hoopt alvast dat de optie in het contract van de Algerijn gelicht wordt. “Een geweldig talent, waar ik wél sterk in geloof", zegt de coach in Het Nieuwsblad. "Maar hij maakt nog te veel defensieve foutjes, ik zie hem meer in een aanvallende rol.”

Poll: Waar zal Attal volgend seizoen spelen?

TAGS  I  Attal  I   Club Brugge  I   Standard  I   De Boeck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024