Tottenham-coach geeft belangrijke update over Alderweireld

Tottenham-coach geeft belangrijke update over Alderweireld
Zaterdag 07 april 2018 - 15:45   I  

Waar speelt Toby Alderweireld volgend seizoen? Het is een vraag die dezer dagen heel wat supporters van Tottenham Hotspur en Belgische fans bezighoudt. Bij Tottenham lijkt onze landgenoot geen kansen meer te krijgen omdat hij zijn contract niet wil verlengen zonder dat hij een fikse opslag krijgt. Een breuk lijkt dan ook in de maak.

Alderweireld is ondertussen opnieuw fit en speelde zelfs al mee met de Rode Duivels, maar bij Tottenham zitten er voorlopig geen speelminuten in voor de verdediger. Voor de competitiewedstrijd tegen Stoke City liet trainer Mauricio Pochettino de Belg opnieuw uit zijn wedstrijdselectie.

“Het is jammer dat Toby geblesseerd uitviel tegen Real Madrid", vertelt Pochettino in de Engelse media. "Het was vervolgens een moeilijke periode voor hem. Hij moest opnieuw fit geraken. In tussentijd hebben andere spelers (Davinson Sanchez, nvdr.) zich getoond. Net als die spelers moet ook Toby nu geduldig zijn en hard blijven werken om een nieuwe kans te krijgen. Hij moet klaar zijn als ik hem een kans geef.”

“Het gaat altijd om goede prestaties op het veld, hoe een speler het doet tijdens de training en de vorm. Toby moet hard blijven werken. Het team presteert momenteel uitstekend, we zijn al dertien wedstrijden ongeslagen in de Premier League. Het is voor niemand eenvoudig om zomaar opnieuw in de ploeg te komen", besluit Pochettino. De Argentijnse oefenmeester is dus niet van plan om Alderweireld zomaar opnieuw te laten spelen.

Poll: Moet Alderweireld vertrekken bij Tottenham?

TAGS  I  Alderweireld  I   Pochettino  I   Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024