Pogba ligt zwaar onder vuur omwille van nieuw kapsel

Pogba ligt zwaar onder vuur omwille van nieuw kapsel
Zaterdag 07 april 2018 - 18:55   I   door Redactie

Paul Pogba liet tijdens de interlandbreak zijn haar blauw-wit verven. De middenvelder van Manchester United wilde zo verwijzen naar de kleuren van de Franse nationale ploeg. Alleen komt dat in de wedstrijd tegen stadsrivaal Manchester City wel zeer vreemd over. City speelt immers ook in het blauw en wit.

Volgens analist Gary Neville had Pogba zijn haar moeten spoelen voor de derby. “Ik zeg je eerlijk: het probleem met Pogba is dat hij zichzelf niet helpt. Als je een wijs persoon bent, dan moet je in dit soort situaties de aandacht niet naar je toe trekken. Je houdt je hoofd omlaag en blijft hard werken. Dat uitgangspunt zal ook altijd meegegeven worden door je ouders en trainers", aldus Neville.

Pogba zit zo niet in elkaar. Hij is altijd op zoek naar aandacht. Josep Guardiola heeft deze week ook nog gezegd dat zijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) hem had aangeboden bij Manchester City. Hij heeft een big job te doen, hij moet laten zien dat hij het meent. We weten dat hij van voetbal houdt, maar dat is iets anders dan dat je er serieus over bent.”

Poll: Had Pogba zijn haar moeten spoelen voor de wedstrijd?

TAGS  I  Pogba  I   Manchester United  I   Manchester City

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024