Géén titel! City geeft alles weg tegen Man U (Video)

Géén titel! City geeft alles weg tegen Man U (Video)
Zaterdag 07 april 2018 - 20:22   I   door Redactie

Manchester City heeft het helemaal weggegeven tegen Manchester United. Aan de rust stond het nog 2-0 voor City en leek de titel binnen, maar in geen tijd ging United in de tweede helft van 2-0 naar 2-3 door goals van Pogba (2x) en Smalling. De 2-3 van Smalling kan je hieronder overigens bekijken. Daardoor moet City wachten op de titel.

Het was een zeer mooi scenario. City kon kampioen worden op eigen veld tegen de aartsrivaal. Het begon ook schitterend. Vincent Kompany kopte staalhard de 1-0 tegen de netten en wat later zorgde Ilkay Gündogan zelfs voor de 2-0. Zo ging City ook de rust in.

In de tweede helft keerde het echter helemaal om. In drie minuten tijd scoorde Paul Pogba twee keer en wat later knikte Chris Smalling de 2-3 tegen de netten. Zo won Man United nog en werd het feestje van City helemaal verpest.

Pep Guardiola gooide Kevin De Bruyne - die rust kreeg - nog in de strijd, maar ook hij kon het tij niet meer keren. Voor Man City is dit al de tweede opdoffer in enkele dagen tijd. Woensdag ging Man City ook al met 3-0 onderuit bij Liverpool in de Champions League.

Poll: Begrijp jij dit van City?

TAGS  I  Manchester City  I   Manchester United

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024