Kompany reageert na sensationele ommezwaai

Kompany reageert na sensationele ommezwaai
Zondag 08 april 2018 - 07:05   I   door Redactie

Manchester City heeft de titel niet kunnen vieren. City gaf in de derby tegen Manchester United een 2-0-voorsprong nog uit handen. Kompany bracht City zelf nog op voorsprong, maar zonder uiteindelijk resultaat. Hij baalt er flink van. De titel pakken tegen de grote rivaal kan je immers niet elk jaar.

"Natuurlijk was dat extra speciaal geweest, zeker voor de fans”, laat Kompany optekenen bij Sky Sports. “Maar het is duidelijk waarom het niet gelukt is: zij waren efficiënter dan ons. Bij de rust hadden we al met 5-0 moeten voor staan. Ja kan niet elke kans afwerken, maar soms doet de tegenstander dat wél, zoals vandaag. De uitslag is geen juiste weergave van de wedstrijd, maar oké, het is wel knap gedaan van United.”

"Je ziet het wel vaker: als je comfortabel voor staat, neem je het iets te makkelijk op als je terug uit de kleedkamer komt", vervolgt Kompany. "Het is niemands schuld, maar wel de realiteit. Het speelde ook wel mee dat zij zeven dagen hadden om deze match voor te bereiden en wij maar drie. Daarom was het zo belangrijk dat we het voor de rust afmaakten, en dat hebben we niet gedaan."

Poll: Was jij verrast door de ommezwaai?

TAGS  I  Manchester City  I   Kompany

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024