Kums over penalty voor Anderlecht: "Er is geen twijfel mogelijk"

Kums over penalty voor Anderlecht:
Zondag 08 april 2018 - 07:30   I   door Redactie

Er was heel wat te doen rond de penalty voor Anderlecht op Charleroi. Lukasz Teodoroczyk leek eerder zelf de overtreding te maken. Toch wees scheidsrechter Alexandre Boucaut naar de stip. Teo zette de strafschop vervolgens zelf om en het betekende meteen ook de zege voor de bezoekers.

Volgens Kums is er niet eens twijfel mogelijk. "Vanwaar ik stond, was het fout", aldus de middenvelder van Anderlecht in La Capitale. "Het was dus logisch dat Boucaut floot. Het was penalty."

Het was geen makkelijke wedstrijd voor Anderlecht. "Het is altijd moeilijk om tegen Charleroi te spelen. We hadden dit seizoen nog niet gewonnen tegen hen. We begonnen heel goed met een doelpunt na drie minuten. Markovic (die de assist gaf bij de eerste goal, red.) heeft een goeie versnelling in de benen. Hij speelde een prima wedstrijd en heeft veel kwaliteiten", meent Kums.

"Als we nog naar de titel streven, hopen we vandaag op een zege van AA Gent tegen Club Brugge. We moeten echter onze wedstrijden winnen en dan zullen we zien wat de anderen doen. Ik hoop dat het straks een leuke match wordt. We doen vandaag sowieso altijd een goeie zaak", stelt Kums.

Poll: Was het penalty?

TAGS  I  Kums  I   Anderlecht  I   Charleroi

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024