"De Bruyne wil Ronaldo en Messi opvolgen"

Zondag 08 april 2018 - 07:45   I   door Redactie

Domenico Olivieri had als trainer van het tweede elftal van KRC Genk ook Kevin De Bruyne onder zijn hoede. Wie had op dat moment gedacht dat hij zou uitgroeien tot een echte wereldspeler. Oliveri kan alleen maar erg positief zijn over De Bruyne. Hij spreekt dan ook met veel respect over de Rode Duivel van Manchester City in de Daily Mail.

"Het belangrijkste was dat hij nooit tevreden was", aldus Olivieri. "Hij haatte het om te verliezen en dat was soms niet makkelijk voor de andere spelers. Hij ziet alles sneller en dat is altijd zo geweest. Hij had het moeilijk dat zijn ploegmaats niet op dat niveau zaten."

"Nu hij de juiste spelers rond hem heeft, gaat het beter. Je ziet hem groeien", vervolgt Olivieri. "Misschien zegt hij het niet - en dat is ook goed - maar ik denk dat hij de beste speler ter wereld wil worden. Iedereen spreekt over Cristiano Ronaldo en Lionel Messi natuurlijk. Je ziet hun goals en statistieken, maar hij wil op dat niveau geraken."

"Messi en Ronaldo zullen stilaan verdwijnen in de komende jaren en Kevin is nog steeds op weg naar zijn topniveau. Ik denk dat dat zijn doel is. Hij zegt er niet te veel over. Als hij praat, is hij rustig en kalm. Hij zegt geen domme dingen - hij is niet de man van de grote woorden. Hij werkt echter hard en hij weet wat hij wil."

Poll: Zal De Bruyne ooit zo goed worden als Ronaldo en Messi?

TAGS  I  Olivieri  I   De Bruyne

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024