Trebel over ‘topspeler’ uit JPL: “Hij gaat geweldige transfer versieren”

Trebel over ‘topspeler’ uit JPL: “Hij gaat geweldige transfer versieren”
Zondag 08 april 2018 - 16:26   I  

Adrien Trebel is zelf één van de belangrijkste spelers bij RSC Anderlecht, en bij uitbreiding ook in de Jupiler Pro League. De Fransman heeft één speler uit de Belgische competitie in het bijzonder hoog zitten: Mehdi Carcela. Trebel is onder de indruk van zijn goede vriend.

“Mehdi is een begaafde voetballer”, vertelt Trebel in een gesprek met RTBF. “Ik vind dat hij niets in België te zoeken heeft omdat hij zo’n goede speler is. Ik ben hem eens een week gaan bezoeken toen hij bij Benfica speelde. De fans waren dol op hem.”

De inmiddels 28-jarige Carcela kende in zijn carrière al enkele buitenlandse avonturen, maar kon zich nooit écht doorzetten bij onder meer Anzhi, Benfica en Granada. “Er is maar één probleem: Mehdi heeft zijn familie graag dicht bij zich en in Luik voelt hij zich nu eenmaal het beste”, merkt Trebel op.

“Het is een crème van een gast, maar op het veld is Mehdi wel een concurrent. Toch twijfel ik er niet aan dat hij binnenkort opnieuw een geweldige transfer naar het buitenland zal versieren”, voorspelt de middenvelder.

Poll: Zal Carcela een toptransfer versieren?

TAGS  I  Trebel  I   Carcela  I   Anderlecht  I   Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024