Iedereen maakt zich zorgen om Ronaldo, Zidane zorgt voor duidelijkheid

Iedereen maakt zich zorgen om Ronaldo, Zidane zorgt voor duidelijkheid
Zondag 08 april 2018 - 22:10   I  

Real Madrid en Atlético Madrid hielden elkaar zondagavond in bedwang tijdens een spannende stadsderby. Cristiano Ronaldo scoorde voor Real, maar werd na iets meer dan een uur spelen wel naar de kant gehaald. Iedereen maakte zich meteen zorgen om de Portugees, maar dat is nergens voor nodig.

Sommigen dachten al eventjes dat Ronaldo de return in de kwartfinales van de Champions League tegen Juventus zou moeten missen, maar zover zal het niet komen. Ronaldo zal komende woensdag, als Real een 0-3-voorsprong uit de heenmatch moet verdedigen, gewoon kunnen aantreden tegen Juventus

Na de wedstrijd tegen Atlético zorgde Real-trainer Zinédine Zidane meteen voor duidelijkheid over zijn absolute vedette. “Ik wilde Ronaldo alleen maar wat rust gunnen. Meer is er niet aan de hand. We spelen veel wedstrijden, en daarom heb ik hem naar de kant gehaald. Soms heeft Cristiano nood aan rust. Zeker in deze fase van het seizoen. Hij voelt zich iedere dag beter en dat uit zich op het veld. Maar een beetje rust kan geen kwaad”, knipoogde Zidane.

"Er is niemand die Ronaldo dat nadoet"

De oefenmeester van De Koninklijke sprak ook nog eens zijn bewondering uit voor Ronaldo. “Al zijn hele leven is hij zo’n speler die vijftig doelpunten per seizoen kan maken. Er is niemand die hem dat nadoet. Het is super om hem bij ons in de ploeg te hebben. En we hebben nog jongens die makkelijk de weg naar doel kunnen vinden. Dat hebben ze de laatste tijd al meermaals bewezen”, besloot Zidane.

Poll: Zal Ronaldo woensdag opnieuw scoren tegen Juventus?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Juventus  I   Zidane

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024