Leko komt woorden tekort: "Hij is een topspeler"

Leko komt woorden tekort:
Zondag 08 april 2018 - 22:45   I  

Na twee speeldagen in play-off 1 staat Club Brugge nog steeds aan de leiding in het klassement. Blauw-zwart telt zes punten meer dan zijn eerste achtervolgers AA Gent en RSC Anderlecht. Ondanks een nederlaag op het veld van AA Gent, blijft trainer Ivan Leko liefst van al positief.

"Het is positief dat we tegen de beste verdediging van België veel kansen konden creëren, maar het is duidelijk dat onze efficiëntie beter moet", aldus Leko op de webstek van Club Brugge. "Op basis van de kansen hadden we misschien meer verdiend, maar als je wil winnen, moet je de kansen ook afmaken. Het is immers niet realistisch dat je in elke play-offwedstrijd tien open kansen kan creëren.”

Een speler die zich liet opmerken bij Club Brugge, is Lior Refaelov. Ook Leko was onder de indruk van zijn aanvallende middenvelder. “We wilden met Rafa een extra mannetje in het middenveld hebben", bekent Leko. "Na het moeilijke begin heeft de hele ploeg getoond dat we op onze manier kunnen voetballen. Jammer genoeg resulteerde dat niet in puntengewin."

"Ik ben in elk geval tevreden met wat Rafa vandaag getoond heeft, maar dat is geen verrassing. Hij is immers een topspeler", besloot de trainer van blauw-zwart. Refaelov mag na deze goede prestatie alvast hopen dat hij ook volgende week, op het veld van Anderlecht, aan de aftrap verschijnt.

Poll: Moet Refaelov in het team blijven staan?

TAGS  I  Refaelov  I   Leko  I   Club Brugge  I   AA Gent

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024