"Club Brugge? Is als een bloedmooie vrouw met een Wonderbra"

Maandag 09 april 2018 - 07:28   I   door Redactie

Club Brugge miste op AA Gent te veel kansen en mocht de nederlaag dan ook aan zichzelf wijten. Het schoentje wringt in de spits. De aanvallers hebben moeite om de weg naar doel te vinden. Noch Diaby, noch Wesley scoren op dit moment makkelijk. Bankzitter Jelle Vossen staat ook al een tijdje droog.

"Dominant voetbal met kansen maar zonder goals: het heeft iets van een bloedmooie vrouw met een Wonderbra onder een diep uitgesneden kleedje. Ziet er allemaal fantastisch uit. Tot het moment van de waarheid - na al die hoge verwachtingen blijven aan de andere kant van het bed toch vooral gevoelens van frustratie en teleurstelling over", schrijft Het Nieuwsblad.

Volste vertrouwen

Lior Refaelov behoudt desondanks het vertrouwen in zijn ploegmaats. "Het klopt dat de aanvallers minder scoren. Dat is jammer, want als je me voor de match gezegd had dat we al die kansen zouden krijgen, ik had ervoor getekend. Alleen is het voor een aanvaller moeilijk om te oefenen op scoren. Op training kan het lukken. Een match is iets helemaal anders. Ik heb er het volste vertrouwen in dat onze aanvallers weer zullen beginnen te scoren", aldus de Israëliër.

Poll: Heeft Club nood aan een nieuwe spits?

TAGS  I  Club Brugge  I   Refaelov

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024