Barcelona-ster begrijpt helemaal niks van play-offs in België

Barcelona-ster begrijpt helemaal niks van play-offs in België
Maandag 09 april 2018 - 09:12   I   door Redactie

De play-offs in de Belgische competitie zijn blijkbaar ingewikkeld voor een buitenstaander. Ivan Kalinic probeerde het vorige maand tijdens de interlandperiode met Kroatië duidelijk te maken aan zijn landgenoten Ivan Rakitic (Barcelona) en Matteo Kovacic (Real Madrid). De doelman van AA Gent had er zijn handen mee vol.

"Mateo Kovacic en Ivan Rakitic vroegen zich af hoe dat precies zit met die play-offs. Ik heb het stap voor stap uitgelegd, waarna Ivan vroeg: 'Dus de vierde uit play-off 1 moet tegen de winnaar van play-off 2 spelen?' Ik knikte. 'En een tweedeklasser maakt kans op een Europees ticket?' Ik knikte opnieuw. (schiet in de lach) 'Ik begrijp er niets van', schudde hij. (lacht opnieuw) Maar het is toch simpel?", aldus Kalinic.

Titelkansen

De doelman van AA Gent blijft na de zege tegen Club Brugge geloven in de titel. Al werden richtlijnen gegeven om daar nog niet openlijk over te praten. "Ik mik altijd zo hoog mogelijk. Je stapt toch het veld niet op met de gedachte om vijfde te eindigen? (lachje) Ik wil achteraf niet moeten zeggen dat ik er niet in geloofde..."

Poll: Vind jij de play-offs een goed systeem?

TAGS  I  Barcelona  I   Rakitic  I   AA Gent  I   Kalinic

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024