'Hein Vanhaezebrouck heeft opvallend plan klaar om ontslag te vermijden'

'Hein Vanhaezebrouck heeft opvallend plan klaar om ontslag te vermijden'
Maandag 09 april 2018 - 11:39   I  

Wat gebeurt er toch allemaal bij RSC Anderlecht? Het rommelt al een heel seizoen op het oefencomplex in Neerpede en in het Constant Vanden Stockstadion. Manager Herman Van Holsbeeck werd vrijdag door Marc Coucke aan de kant geschoven en het is goed mogelijk dat ook trainer Hein Vanhaezebrouck moet opkrassen.

Dury werd al genoemd als zijn opvolger, maar zo ver zijn we nog niet. Vanhaezebrouck heeft nog minstens tot op het einde van het seizoen om te bewjizen dat hij wel degelijk de juiste man is voor Anderlecht. Hij zal dan wel Marc Coucke moeten overtuigen.

"Een Weilertje doen"

Volgens Jan Mulder heeft Vanhaezebrouck alvast een opvallend plan klaar. Als hij dit seizoen de titel van Club Brugge kan afsnoepen snoert hij de critici meteen de mond. Een trainer ontslaan die net kampioen werd gebeurt zelfs in het voetbal niet vaak. Zo mocht ook Weiler blijven na vorig seizoen, al leek dat wel uitstel van executie.

"Anderlecht zou ook nog met de eer kunnen strijken, mits het zondag van Brugge wint. Hein Vanhaezebrouck kondigde al aan dat hij, ondanks geruchten over de komst van Dury, bij Anderlecht blijft. Hein droomt van een Weilertje: de critici de mond snoeren met een onverhoopte titel", aldus Mulder volgens Het Laatste Nieuws.

Poll: Kan Vanhaezebrouck net als Weiler Anderlecht de titel bezorgen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanhaezebrouck

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024