'Messi verliest geduld met andere sterspeler bij Barcelona'

'Messi verliest geduld met andere sterspeler bij Barcelona'
Maandag 09 april 2018 - 20:45   I   door Redactie

Lionel Messi maakt zich ernstig zorgen. De transfers van Barcelona de laatste tijd vallen wat tegen. Sinds het vertrek investeerde Barça al 335 miljoen euro, maar onder meer Dembélé, Mina en Paulinho brachten toch niet helemaal wat ervan verwacht werd.

Philippe Coutinho leek wel een schot in de roos te worden, maar ook de Braziliaan heeft het de laatste tijd moeilijk. De transfer van Coutinho werd voor de volle honderd procent gesteund door zijn goede vriend Luis Suarez en ook door Lionel Messi. Alleen begint die laatste te twijfelen.

Afgelopen weekend miste Coutinho tijdens de 3-1-overwinning tegen Leganes nog een grote kans. Gelukkig scoorde Messi een hattrick en trok hij zijn team zo over de streep. Volgens Diario Gol merkt Messi echter op dat Coutinho nog heel ver verwijderd staat van het niveau van Andrés Iniesta. Nochtans werd Coutinho aangetrokken om Iniesta op termijn te gaan vervangen. Die verhuist immers wellicht naar China en is ook niet meer van de jongste.

Suarez

Messi begint zijn geduld met Coutinho te verliezen. Gelukkig voor Coutinho is er nog zijn goede vriend Suarez, waar hij nog op kan rekenen. De Uruguayaan geeft Coutinho nog altijd de volle steun en weet Messi zo rustig te houden. Althans, voorlopig toch.

 

Poll: Zal Coutinho slagen bij Barcelona?

TAGS  I  Barcelona  I   Messi  I   Coutinho  I   Suarez  I   shw

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024