Vandenbempt ziet groot probleem bij Standard en Sa Pinto: "Niet hoopgevend"

Vandenbempt ziet groot probleem bij Standard en Sa Pinto:
Maandag 09 april 2018 - 22:38   I  

Standard kon dit weekend niet winnen tegen Racing Genk, maar vooral de manier waarop was niet goed. Normaal wordt Standard gekenmerkt door een gezonde grinta en door een grote werklust, maar daar was weinig van te merken.

Peter Vandenbempt vreest dan ook dat Standard wat een probleem heeft. Voor Standard moet eigenlijk niks in play-off 1 en dat begint stilaan duidelijk te worden. "Zijn ploeg voetbalde, anders dan vorige week tegen Charleroi, wel alsof ze er nog weinig zin in hadden. Dat is niet hoopgevend voor Standard, want het is toch nog een beetje vroeg in Play-off I", aldus Vandenbempt volgens Sporza.

"Weinig hoop voor Sa Pinto"

Ook Sa Pinto beseft dat zijn dagen bij Standard stilaan geteld zijn. Preud'homme is op komst en de Portugees zal plaats moeten ruimen. Dat begint Sa Pinto nu ook te beseffen, waardoor er een bepaalde gelatenheid begint op te treden bij de anders zo passievolle Sa Pinto.

"Tegelijkertijd heeft Sa Pinto misschien zelf ook al zijn conclusie getrokken dat, wat hij ook nog doet in deze play-offs, zijn lot toch al is bezegeld. Zijn voorzitter wil van hem af en zal deze week nog eens Michel Preud'homme het hof gaan maken. Dat zijn natuurlijk ook geen prettige omstandigheden voor een trainer om in te werken."

Poll: Kan Standard nog een vuist maken in play-off 1?

TAGS  I  Sa Pinto  I   Standard

maandag 5 december 2022

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022