'Liverpool plukt alweer toptalent weg uit Duitsland'

'Liverpool plukt alweer toptalent weg uit Duitsland'
Maandag 09 april 2018 - 22:57   I  

Liverpool heeft met Jurgen Klopp en Duitse coach die de Bundesliga als zijn broekzak kent. In Duitsland lopen bovendien heel wat talenten rond, waardoor het niet zo vreemd is dat Liverpool regelmatig naar de Duitse competitie afzakt om nieuw talent te zoeken.

Zo komt Naby Keita al zeker over van Leipzig. Liverpool kocht de jonge middenvelder vorige zomer al, maar liet hem nog een jaartje rijpen in de Bundesliga. Maar Keita is zeker niet de enige speler die de overstap zal maken van Duitsland naar Engeland.

Zo staat ook Kai Havertz hoog op het verlanglijstje van Liverpool. De 18-jarige Duitser werd al enkele keren gescout door Liverpool en maakte daarin ook indruk. Vanavond speelde de jongen alweer goed in de 1-4 zege op het RB Leipzig van Keita.

Groot talent

Bij Bayer Leverkussen krijgt de jonge speler vol het vertrouwen en zijn statistieken zijn erg mooi. Zo kon hij al twee keer scoren en gaf hij al zeven assists. Voor zo een jonge speler zeker geen slechte cijfers. Als Liverpool hem zou kopen is de kans reëel dat ze hem, net als Keita, nog even laten rijpen in Duitsland.

Poll: Zou Havertz een aanwinst zijn voor Liverpool?

TAGS  I  Liverpool  I   Bayer Leverkussen  I   Havertz

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024