Refaelov laat Club Brugge schrikken met deze beslissing

Refaelov laat Club Brugge schrikken met deze beslissing
Dinsdag 10 april 2018 - 06:03   I  

Het kan snel verkeren in het voetbal. Vraag dat maar aan Lior Refaelov. De Israëlische spelmaker zat maanden op een dood spoor bij Club Brugge, maar sinds de play-offs lijkt 'Rafa' wel terug. En mogelijk blijft hij volgend seizoen gewoon bij blauw-zwart.

"Ik denk niet dat dit zijn laatste seizoen is in Brugge", zegt Refaelovs manager Dudu Dahan in Het Laatste Nieuws. "Lior kan nergens beter zitten dan hier. Nog los van het feit dat hij volgend jaar mogelijk opnieuw Champions League zou kunnen spelen. Zolang Club hem wil houden, zal hij blijven." 

Tijdens de vorige transferperiode leek Refaelov Club Brugge nochtans in te ruilen voor een nieuwe uitdaging. De 31-jarige aanvallende middenvelder leek op weg naar Standard, maar die transfer ging in extremis niet door.

Refaelov gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in. Het feit dat de speler nu weer volop kansen krijgt van trainer Ivan Leko zou ervoor kunnen zorgen dat Refaelov beslist om toch nog wat langer in Brugge, waar hij zich altijd goed heeft gevoeld, te blijven.

Poll: Moet Refaelov bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Refaelov  I   Club Brugge  I   Dahan

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024